Rólunk

Amennyiben az előzőkben megismerte cégismertetőnket, valamint beleolvasott leírásainkba, melyek az egyes építési technológiákról készültek, láthatta, hogy cégünk legfőbb célja, hogy a legkiválóbb minőségi eljárásokat és alapanyagokat tudja magáénak. Ennek legfőbb bizonyítéka a több évtized alatt megépített referencia épületeink listája. Bármely általunk kínált technológiát választja, abban biztos lehet, hogy a Falak Kft. a legmagasabb minőséget kínálja Önnek.

Munkatársaink nagy szakértelemmel rendelkeznek, így még nem volt olyan problémával, igény, kívánság, amit nem tudtunk volna teljesíteni. A mai rohanó, felgyorsult világban mi sem állhatunk meg, így folyamatosan keressük az újdonságokat, a legújabb technológiákat, eljárásokat, hogy megrendelőink számára ne létezzen lehetetlen és munkák gyümölcse a legnagyobb elégedettséggel töltse el őket.

 

Ezen tényezőkhöz azonban nélkülözhetetlen a külső partnerekkel történő gördülékeny és precíz együttműködés. Büszkék vagyunk rá, hogy a piacon fellelhető termékek közül a legjobbakat tudhatjuk magunkénak, valamint, hogy ezen termékeket forgalmazó partnerekkel kapcsolatunk jó pár évre tekint vissza.

 

Partnereink a teljesség igénye nélkül: 

 

Ajánlatkérés

Munkáinkból

További munkáink