Rólunk

Horváth László vagyok, a FaLak tulajdonosa.

Harminc éve foglalkozom könnyűszerkezetes házak építésével. Mivel nálunk ekkor még nem volt elterjedt ez az építkezési forma, így külföldön nyílt lehetőségem a tapasztalatszerzésre, a szakmai ismeret elsajátítására. Ezen időszak alatt ismerkedtem meg a Magyarországon akkor még újdonságnak számító könnyűszerkezetes technológiával, aminek hazai fejlődését, térnyerését végig tudtam követni. Végigjárva a ranglétra összes lépcsőfokát alaposan megismertem és megtanultam a könnyűszerkezetes technológia alkalmazását, melyet a korábban alkalmazott eljárásokkal, módszerekkel ötvözve kialakult az elveimmel egyező építési mód: környezettudatosság – energiatakarékosság – időtállóság, mindez elérhető áron, kiváló minőségben.

Az építőiparban napjainkban egyre inkább terjed a könnyűszerkezetes technológia. A könnyűszerkezetes technológia a skandináv országok, Németország, Ausztria és Svájc után Magyarországon is elkezdte hódító útját, melynek bizonyítéka, hogy az elmúlt évek alatt az ország egész területén folytattunk építkezéseket, ügyfeleink megelégedésére.

Saját vállalkozásom létrehozásával az volt a cél, hogy az idők folyamán szerzett szakmai tapasztalatomat ötvözzem a modern környezettudatos életvitelt biztosító, de takarékos technológiákkal.  Cégünk fő profilja favázas könnyűszerkezetes helyszínen szerelt házak tervezése és kivitelezése, amely egyedülálló hőszigetelési képességével és az általunk garantált minőséggel várja leendő megrendelőit.

Célunk olyan otthonok építése egyedi tervek alapján, melyek korszerű szigetelési technológiával ellátottak, környezetkímélő anyagokat használ fel, fenntartási költségük rendkívül alacsony, így az általunk épített lakóépületek energetikai besorolása az A és A+kategóriába tartozik.

Amennyiben a hagyományos építési módszer mellett tette le voksát keressen minket, ebben is egyedi megoldásokat ajánlunk.

A generálkivitelezés mellett vállaljuk: homlokzati hőszigetelés készítését, tetőcserét, tetőtér beépítést, pergola, fedett terasz, tároló épületek építését.

A generálkivitelezés alatt legtöbbünknek a kőművesek, a villanyszerelők, a burkolók és más szakiparosok munkának megszervezése jut eszünkbe. Azonban az anyagbeszerzés idő- és térbeli koordinálása, a szükséges kiviteli tervek elkészítése, valamint az építőiparban is megjelenő bürokrácia levezénylése – e-napló vezetése, teljesítménynyilatkozatok megléte, önkormányzati egyeztetések, hitelfolyosító intézetek rendelkezései – is nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a megépülő épület magas minőségben és megadott időpontra kulcsrakész állapotban a megrendelő birtokba vehesse. Cégünk a generálkivitelezés alatt a fenti tényezők koordinálását is érti, valamint már a tervezési szakaszban is segítséget nyújt leendő ügyfeleinek.

Ajánlatkérés

Munkáinkból

További munkáink