Szolgáltatások

Prokoncept technológia

Cégünk az Energia Unió Építőelemgyártó Zrt.-vel áll kapcsolatban, mely bennmaradó, polisztirol alapanyagú, hőszigetelő zsaluelemek (ICF) az úgynevezett ProKoncept építési rendszer gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. 

„ A Németországban kidolgozott technológia egy olyan masszív szerkezetű építkezési rendszert alkot, amely a  talajmozgásoknak és árvíznek is ellenálló betonszerkezetet ötvözi a Neopor rendkívül jó hőszigetelő képességével.  A rendszer sikere az egyszerű építhetőségében rejlik. A ProKoncept technológia lehetővé teszi, hogy egy lépésben oldjuk meg a szerkezetépítést és a tökéletes, hőhídmentes hőszigetelést.

Gyors és tiszta kivitelezést tesz lehetővé, szerkezetileg masszív, földrengés és árvízálló építési rendszert képez, így minden szempontból előnyös tulajdonságokkal bír.

Építőelemeink alapanyaga a Neopor. A polisztirol szemcsék között lévő grafit részecskéknek köszönhetően 20%-kal jobb a hőszigetelő képessége, mint az általában ismert fehér polisztirolnak. A grafit szemcsék „hőtükörként" viselkednek, így növelik a szigetelés hatékonyságát.

A ProKoncept falazó elem, olyan bennmaradó hőszigetelő zsaluelem (ICF) melyet betonnal öntenek ki. Így egy lépésben egy kívül-belül hőszigetelt, masszív szerkezetet hozhatunk létre. A rendszer sikere az egyszerű építhetőségében rejlik. A ProKoncept technológia lehetővé teszi, hogy egy lépésben oldjuk meg a szerkezetépítést és a tökéletes, hőhídmentes hőszigetelést. A ProKoncept Energiatakarékos Építési Rendszer három részből épül fel: 

  • falazat
  • födém
  • tető

A ProKoncept házak kiváló hőszigetelését a három elem együttes alkalmazása teszi lehetővé, de önmagukban is alkalmazhatók, bármilyen rendszerrel házasíthatók, alkalmazásuk során nagyságrendi különbséget produkálhatunk energiafelhasználásban a hagyományos építőanyagokkal szemben.”

Cégünk ezen építési rendszert párosítja az általunk alkalmazott technológiákkal, így a falazat ProKoncept falazó elem, azonban a többi rendszer a cégünktől megszokott építési technológia.

Kérje ajánlatunkat

Ajánlatkérés

Munkáinkból

További munkáink