Szolgáltatások

Hagyományos házak

Amennyiben a hagyományos építési módszer mellett tette le voksát keressen minket, ebben is egyedi megoldásokat ajánlunk.

Büszkén mondhatjuk, hogy ezen építési módnál is az egyik legjobb minőségű termék csoport termékeit építjük be. Úgy gondoljuk, hogy nem mindegy, hogy milyen téglát választunk épülő új otthonunk építésekor, hiszen a falat később már nem lehet kicserélni, így itt is próbálunk a gyártó által ajánlott építési termékek közül a legmegfelelőbbet kiválasztani.

http://www.wienerberger.hu/

A hagyományos tégla építési módszer általában csak a külső falban tér el a fő tevékenységünktől ( belső fal, födémszerkezet általában faszerkezetű), azonban, ha ragaszkodik hozzá teljes rendszer ( tégla falazat kívül, belül, kerámiabevonatú vasbeton gerenda) kivitelezésére is képzett emberekkel várjuk megrendelését.

A hagyományos építési módnál is háromféle változatot alakítottunk ki, építtetőink egyedi igényeihez igazodva.

Basic tégla :

Mind a külső, mind a belső falazat tégla, azonban a födém fafödém.

Falak tégla :

Csak a külső teherhordó szerkezet tégla falazat, melyre 5 cm-es lécvázat rögzítünk és gipszkartonnal zárjuk a külső falazat belső oldalát. Az 5 cm-t hőszigeteléssel töltjük ki. A belső falszerkezet 10 cm-e vázszerkezet, közötte 10 cm hangszigetlőanyag és kétoldalról tűzálló gipszkarton. A födém fafödém.

Tégla :

Mind a külső, mind a belső falazat tégla, valamint a födém is a rendszer elemeiből épül fel.

Tégla házainkra adott becsült áraink műszaki tartalma megegyezik a könnyűszerkezet classic műszaki tartalmával!!!

Kérje ajánlatunkat

Ajánlatkérés

Munkáinkból

További munkáink